Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Watch: H νέα υπηρεσία video streaming του Facebook

*
Είναι γνωστό εδώ και καιρό πως το Facebook έχει βλέψεις για τη δική του πλατφόρμα με videos με σκοπό να πάρει κομμάτι από την πίτα των YouTube και Netflix. O τρόπος με τον οποίο θα το καταφέρει αυτό ακούει στο όνομα Watch και έρχεται με τη μορφή video tab σε συσκευές που χρησιμοποιούν το Facebook, όπως κινητά, desktop και TV apps (μόνο που για αυτά έχει την ονομασία Shows). Εκτός από την επιλογή για μαγνητοσκοπημένη ή ζωντανή μετάδοση περιεχομένου, υπάρχει η δυνατότητα στους θεατές να σχολιάσουν, ακόμα και να "αντιδράσουν" σε ένα video την ώρα που το παρακολουθούν. Επίσης, μπορούν να ανακαλύψουν νέες σειρές και να συνομιλήσουν με άλλα άτομα προκειμένου να μοιραστούν τις απόψεις τους για κάποιο επεισόδιο.



Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό είναι διαθέσιμο για συγκεκριμένα άτομα, κυρίως στην Αμερική, ενώ μόλις τελειώσει η δοκιμαστική του έκδοση θα διατεθεί και σε άλλες χώρες. Τέλος, η εταιρεία έχει δηλώσει κατά το παρελθόν πως σκοπεύει να δημιουργήσει και σειρές για το τηλεοπτικό κοινό μεταξύ 17 και 30 ετών, ενώ μένει να δούμε πως θα τα πάει και σε αυτόν τον τομέα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*